Αχ κουνελάκι, κουνελάκι!

newsweetsontheblog-γλυκα-μπισκοτα-cookies-kounelaki-σοκολατακια-αντα-πλαινακη1

Ευκολάκι no 2. Διαλέξτε απλά κουπάτ χωρίς πολλές λεπτομέρειες, όπως αυτό το κουνελάκι. Μπορείτε να απλώσετε το γλάσο στα μπισκότα σας με ένα κουταλάκι ή μικρή σπάτουλα. Αν όμως επιθυμείτε ένα πιο ξεκάθαρο περίγραμμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κορνέ.

Με τους μαρκαδόρους ζαχαροπλαστικής σχεδιάστε απλά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δεν είναι χαριτωμένα? Αν και νομίζω ότι ακόμη πιο όμορφα είναι αυτά που μας έχουν γυρισμένη την πλάτη!! Μια μικρή μπαλίτσα γλάσο και τρουφίτσα από πάνω να κολλήσει καλά. Αφήστε τα να στεγνώσουν αρκετές ώρες πριν τα φυλάξετε σε αεροστεγές δοχείο. Όπως έχω γράψει ξανά, τα μπισκότα, καλά κλεισμένα σε αεροστεγές δοχείο διατηρούνται πολλές εβδομάδες. Δύσκολο βέβαια. Πολύ δύσκολο!

newsweetsontheblog-γλυκα-μπισκοτα-cookies-kounelaki-σοκολατακια-αντα-πλαινακη2

Και η απαραίτητη τσαχπινιά!

newsweetsontheblog-γλυκα-μπισκοτα-cookies-kounelaki-σοκολατακια-αντα-πλαινακη4

newsweetsontheblog-γλυκα-μπισκοτα-cookies-kounelaki-σοκολατακια-αντα-πλαινακη1

9 Comments

  1. Πανέμορφα τα κουνελάκια σου Άντα. Έχεις δίκιο, και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά που μας γύρισαν τη πλάτη!

  2. This is so sweet !!!! (which actually, corresponds to your blog name haha !) I love all of the sugar cookies you bake and you decorate them with so much love it’s incredible !! How genius are the cookies hanging on the glass !

Leave a comment