Άγιε μου Βασίλη… / Easy Santa step-by-step tutorial (14 days)

new-sweets-on-the-blog-santa14-ada-plainaki-cookies2

new-sweets-on-the-blog-santa14-ada-plainaki-cookies1

Για πιο περίπλοκα σχέδια, μπορούμε να κάνουμε το σκίτσο πρώτα σ’ ένα χαρτί και μετά, με βρώσιμο μαρκαρόδο πάνω στο μπισκότο, ώστε να έχουμε έναν οδηγό / Draw the design that you like in a paper and then with an edible marker onto the cookie.

new-sweets-on-the-blog-santa14-ada-plainaki-cookies11

Αφήνουμε να στεγνώσει το γλάσο 20-30′, ανάμεσα σε κάθε βήμα / Let the icing dry for 20-30′ between every step.

Στο τελευταίο βήμα, και αφού έχουν στεγνώσει πολύ καλά τα μπισκότα, μ' ένα μικρό πινελάκι και μεταλλικό χρώμα ζαχαροπλαστικής "φωτίζουμε" τις λεπτομέρειες / When we finish the cookies we let dry completely and then we brush onto it edible metallic colour.

Στο τελευταίο βήμα, και αφού έχουν στεγνώσει πολύ καλά τα μπισκότα, μ’ ένα μικρό πινελάκι και μεταλλικό χρώμα ζαχαροπλαστικής “φωτίζουμε” τις λεπτομέρειες / When we finish the cookies we let dry completely and then we brush onto it edible metallic colour.

Η έμπνευση / Τhe inspiration :)

Η έμπνευση / Τhe inspiration 🙂

Enjoy!

Advertisements

4 thoughts on “Άγιε μου Βασίλη… / Easy Santa step-by-step tutorial (14 days)

  1. Είναι τόόόόόσο όμορφα που θα μπορούσα να τα κρεμάσω στο δέντρο!!! Μόνο που κάθε φορά που θα περνούσα από μπροστά του ίσως να έμπαινα στον πειρασμό να τα δοκιμάσω κιόλας! Και ίσως τότε το δέντρο να έμενε “γυμνό” μέχρι τα Χριστούγεννα… 🙂 Όπως και να έχει πάντως μπράβο σου που κάνεις τόση προσπάθεια και μας χαρίζεις τόσο πανέμορφα μπισκότα και όχι μόνο! Καλά Χριστούγεννα με πολύ αγάπη, υγεία και ομορφιά σαν τα όμορφα μπισκότα σου!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s